luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterS-a semnat contractul pentru reabilitarea centrului istoric al Devei. Investiție de aproape...

S-a semnat contractul pentru reabilitarea centrului istoric al Devei. Investiție de aproape 17 milioane de euro din fonduri europene

Primăria Deva a semnat miercuri contractul pentru amenajarea zonei pietonale centrul istoric din municipiu.

Contractul cuprinde partea de proiectare și execuție efectivă a lucrărilor. Termenul de execuție a contractului este de 24 de luni (6 luni proiectare și 18 luni execuția lucrărilor). Valoarea totală a contractului este 16,9 milioane de lei cu TVA.

“Am discutat cu reprezentanții firmei câștigătoare – Construcții Erbașu SA (Divizia Oradea) posibilitatea reducerii la jumătate a termenelor din contract, astfel încât să putem avea un centru istoric amenajat complet la sfârșitul anului 2021. De asemenea, la întâlnirea de astăzi am discutat și despre modul cum vom aborda realizarea lucrărilor, astfel încât în vara anului viitor să nu blocăm activitatea teraselor din zona centrului istoric, pentru a ajuta firmele care au suferit deja din cauza pandemiei de coronavirus”, a declarat primarul Devei, Florin Oancea.

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE