vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterS-au călcat în picioare într-un hipermarket din Alexandria pentru reduceri la carne

S-au călcat în picioare într-un hipermarket din Alexandria pentru reduceri la carne

Episod halucinant în plină pandemie într-un hipermarket din Alexandria! Foarte mulți oameni s-au îmbulzit și s-au împins unii pe alții pentru a ajunge la raftul cu produse din carne, unde fuseseră anunțate reduceri de 30%.

Totul s-a întâmplat ieri dimineață, chiar de la ora 8, în hipermaketul de la marginea Alexandriei. Oamenii aflaseră, prin intermediul unor pliante distribuite de magazin cu o zi înainte despre faptul că urmau să fie aplicate reduceri de 30% la produsele din carne. Oamenii s-au postat în fața magazinului încă dinainte ca acesta să se deschidă și au dat năvală în interior, fără a mai ține cont de respectarea normelor specifice pandemiei. Mulți și-au dat jos și măștile, pentru că, probabil, de la aglomerație și îmbulzeală, nu se puteau mișca în voie prin hipermarket.

Carnea s-a epuizat în primele două ore de la deschidere, iar comportamentul oamenilor a dat mult de gândit, în ideea în care reducerile erau mari, dar produsele nu se ofereau gratuit.

Asta în contextul în care oamenilor li se cere, mai ales în această perioadă, să respecte niște norme de distanțare, care ar determina reducerea pandemiei în viitorul apropiat. Dar, apăsați de sărăcie și dornici să-și atingă obiectivul, aceștia au uitat, pur și simplu, de criza sanitară prin care trecem.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE