joi, 9 decembrie 2021
AcasăNewsletterȘAH Barna renunță la șefia Camerei Deputaților dacă renunță și Orban

ȘAH Barna renunță la șefia Camerei Deputaților dacă renunță și Orban

Copreşedintele USR-PLUS Dan Barna a anunţat marţi că îşi retrage candidatura pentru şefia Camerei Deputaţilor, propunându-l pentru acest post pe liderul deputaţilor USR, Cătălin Drulă.

Iniţiativa lui Barna se doreşte a fi un pas înainte în deblocarea negocierilor, astfel încât coaliţia de dreapta „să funcţioneze şi să meargă mai departe”.

Totodată, liderul USR propune ca noul guvern să aibă un premier şi trei vicepremieri, aceştia din urmă fiind „liderii celor trei partide din coaliţie”, astfel încât să nu mai fie „nevoie de comitete şi comiţii colaterale pentru luarea deciziei politice”.

Ultimele zile ne-au arătat cât de uşor se poate aluneca în logica vechilor coaliţii de conjunctură, în care germenii instabilităţii sunt stabiliţi de la bun început. Or, lucrul acesta este de neacceptat pentru că pe de o parte erodăm semnificativ încrederea oamenilor şi în egală măsură este o preocupare şi o miză importantă pentru USR-PLUS să venim la ceea ce înseamnă negocierea programului de guvernare, care în acest moment trenează. […]

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE