joi, 23 septembrie 2021
AcasăNewsletterŞah la Bolojan: Pentru că vrea neapărat Prefectura Bihor, UDMR a "îngheţat"...

Şah la Bolojan: Pentru că vrea neapărat Prefectura Bihor, UDMR a “îngheţat” împărţirea posturilor de prefect în toată ţara

De o săptămână, coaliţia de guvernare e blocată în prefecturi. UDMR cere Prefectura Bihor şi, neprimind-o, a oprit negocierile pentru împărţirea prefecturilor în toată ţara, chiar dacă, înainte, partidul maghiar acceptase un algoritm de adjudecare politică a acestora.

Scopul UDMR e străveziu: filiala condusă de Cseke Attila şi Szabó Ödön vrea să “guverneze” judeţul pentru a stopa reformele anunţate de liberalul Ilie Bolojan.

“Loialitatea” UDMR

Abia s-a încheiat şirul sărbătorilor de iarnă, că primul politician care a făcut o conferinţă de presă a fost şeful UDMR Bihor, Szabó Ödön. Pe 7 ianuarie, când coaliţia guvernamentală se pregătea de negocierea a noi funcţii, acesta a reiterat pretenţia ca UDMR să aibă un viceprimar în Oradea şi unul de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean, chiar dacă alegerile locale s-au încheiat în toamnă.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE