Sanatoriul TBC în care s-au tratat prinții Austriei, aproape prăbuşit

Data:

Incident grav într-un spital din Caraș Severin. Acoperișul clădirii s-a prăbușit, iar zeci de pacienți internați acolo urmează să fie evacuați. Pompierii intervin în aceste momente și ajută la evacuarea bolnavilor.

Este vorba despre 60 de pacienţi care erau internaţi în Sanatoriul TBC Marila, care este secţie exterioară a Spitalului Oraviţa. Din fericire, nu sunt victime. S-a decis reunirea Comitetului Judeţean pentru situaţii de urgenţă. Pacienţii au fost mutaţi la Spitalul Oraviţa.

Citește și: Un liceu din județul Botoșani, reabilitat cu 10 milioane de euro, stă închis

Clădirea Santoriului TBC de la Marila se află de mai mulţi ani într-o avansată stare de degradare. Cu toate acestea, de 30 de ani nu s-au mai făcut reparații capitale. În urmă cu un an, s-a depus la CNI un plan de reabilitare a clădirii, dar până în prezent nu s-a luat nicio măsură.

Datorită calității aerului din zonă, inclusiv Împărăteasa Sissi a Austriei s-a tratat aici.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care am acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care am văzut tot ce se putea vedea. Am bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentez ce înseamnă realizarea de emisiuni TV, la un post local şi pe site-ul reporter24.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related