marți, 18 ianuarie 2022
AcasăNewsletterScandal de 1,9 milioane de lei la Pitești pe granitul transformat în...

Scandal de 1,9 milioane de lei la Pitești pe granitul transformat în gresie

Deși Valentin Grigorescu, patronul firmei Tehno Fluid Solutions, a susținut cu seninătate că „nu este adevărat. Au fost niște neconcordanțe de cantități, nu s-a refuzat la plată”, city managerul Lucrețiu Tudor l-a contrazis flagrant, demontându-i minciuna: „I-am trimis acea factură înapoi pentru a regla acele neconcordanțe și încă nu am primit o altă factură la plată”.

Reabilitarea Pieței Primăriei Pitești trebuie să fie gata pe 20 februarie anul acesta, e promisiunea făcută de primarul Cristian Gentea. Asta după alte două termene anterioare care nu s-au respectat. Joi, 14 ianuarie, primarul a mers la locul investițiilor cu probleme din Pitești, la containerele îngropate și la Bazinul Olimpic, dar și în Piața Primăriei, acolo unde se afla și Valentin Grigorescu, reprezentantul asocierii de firme care se ocupă de reabilitarea pieței.

În timpul discuțiilor, reporterul Jurnalului de Argeș l-a întrebat pe omul de afaceri Valentin Grigorescu despre o factură de 20 de miliarde lei vechi, care a fost refuzată la plată de primărie, din cauza unor neconcordanțe. Inițial, Valentin Grigorescu a spus că nu este adevărat și că nu a fost refuzată nicio factură, evitând astfel să dea răspunsul corect și complet. Numai că Lucrețiu Tudor, city managerul / administratorul public al orașului, prezent la discuție, l-a contrazis și a venit cu completările necesare.

Jurnalul de Argeșhttps://jurnaluldearges.ro
Publicaţia Jurnal de Argeş a fost înființată în 1994 membru BRAT membru al Clubului Român de Presă, membru fondator în Patronatul Presei Locale – ROMEDIA, membru fondator AOA Argeș (Asociația Oamenilor de Afaceri), membru al Camerei de Comert, Industrie și Agricultură Argeș.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE