luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterScandal în vamă | S-au declarat ”traci” la frontiera cu Ungaria și...

Scandal în vamă | S-au declarat ”traci” la frontiera cu Ungaria și s-au baricadat în mașină

Incident hilar la frontiera cu Ungaria, unde o familie cu trei copii a fost reținută imediat după ce s-au declarat ”traci” și au refuzat să prezinte vreun act de identitate organelor de control, scrie lugojinfo.ro.

Oamenii se întorceau în țară, iar la Vama Nădlac 2 aceștia au refuzat să prezinte polițiștilor maghiar vreun document. Mai mult, părinții celor trei copii s-au baricadat în mașina ale cărei plcuțe de înmatroculare aveau scris pe ele doar ”TRACIA” și au blocat sensul de intrare în România. Imediat, polițiștii maghiari au cerut sprijinul colegilor români și, în final, au reușit să deschidă portierele autoturismului și să-i rețină pe cei doi.

Oamenii au declarat că sunt ”traci”, și se întorc în tara în care s-au născut. Pentru că a făcut scandal, polițiștii de frontieră au fost nevoiti să îl imobilizeze pe șoferul de 35 de ani.

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE