Scandal într-un cartier din Iași: proprietarii se plâng că dezvoltatorul le vinde cu 5.000 de euro locurile de parcare care erau gratuite acum cinci ani

Data:

spot_img

Contre între dezvoltatorul cartierului Vișoianu și clienții mai vechi, care au cumpărat apartamente în blocurile turn construite în Lunca Cetățuii. Aceștia reclamă faptul că, în 2017-2018, când au cumpărat apartamente și s-au mutat, li s-au promis locuri de parcare gratuite, fără nicio taxă suplimentară. De câteva luni, însă, locurile de parcare au început să fie blocate cu popici și scoase la vânzare pentru suma de 5.000 de euro pentru locatarii care doresc să își achiziționeze un loc propriu.

Proprietarii se plâng că nu mai găsesc parcare și spun că se simt forțați să plătească 5.000 de euro în plus, pe lângă costul achiziției apartamentului, în contextul în care, spun ei, sunt cartiere în Iași unde un loc de parcare costă 3.000 – 3.500 de euro.

Citește și: Parlamentul European: Întreprinderile mici și mijlocii vor beneficia de un sprijin sporit în domeniul proiectării cipurilor, pentru a stimula inovarea

„Eu și alte sute de persoane ne-am cumpărat apartamente în Cartier Vișoianu la blocurile turn (bloc 15 și 16). La cumpărare am fost informați că parcarea va fi gratuită. Avem broșuri, site, reclame și declarațiile a sute de persoane care au primit această garanție de la agenții imobiliari. Anul acesta, cinci ani după ce ne-am mutat, au scos locurile la vânzare.

Cu 5.000 euro locul, mult peste piața din zonă (în Păcurari era 3.500 euro de exemplu și acolo ești în oraș). Ni s-au spus multe minciuni că de unde avem noi informația că sunt locuri gratuite și multe altele”, a spus unul dintre locatari pentru „Ziarul de Iași”.

Acesta reclamă și faptul că toate locurile au fost blocate cu popici și că a primit mesajul de la dezvoltator că „cine nu cumpără, nu are unde să parcheze”

Continuarea, în Ziarul de Iași!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related