Scandal la Opera din Iași. Un balerin e acuzat că a intrat repetat în vestiarul femeilor, când făceau duș

Data:

Celebrul balerin Vlad Mărculescu, care a fost dat afară din instituție pe vremea managerului Beatrice Rancea și reangajat sub conducerea lui Daniel Șandru, este acuzat de un grup de balerine de hărțuire sexuală. În ultimele două săptămâni „Ziarul de Iași” a pus cap la cap mărturii de la apropiații balerinelor, de la personalul artistic, tehnic și auxiliar din instituție, discutând și cu două dintre victime, care au confirmat acuzațiile privind hărțuirea, dar care au spus că nu vor să specifice detaliile și au dorit să își păstreze anonimatul.

Vlad Mărculescu este acuzat că ar fi intrat de mai multe ori în vestiarul destinat balerinelor, unde acestea se schimbau, și le-a surprins dezbrăcate. În unele situații, acesta ar fi refuzat să iasă după ce a fost rugat, fiind alungat în urma țipetelor femeilor. Săptămâna trecută situația a răbufnit, iar o plângere semnată de opt balerine a ajuns pe biroul managerului Andrei Fermeșanu.

Citește și: Minima moralia: (măcar) fără abuzatori de copii aleși în funcții publice!

Opera, însă, nu a demarat nicio investigație la nivel intern pentru a vedea dacă plângerea se confirmă sau nu. Contactat de către „Ziarul de Iași”, Vlad Mărculescu a negat acuzațiile, admițând că singurele momente în care a intrat în vestiarul femeilor au fost cele în care a vrut să folosească chiuveta aflată la intrare să se spele, dar doar când ușa era deschisă.

Continuarea în ZIARUL DE IAȘI.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: Până acum o săptămână eram un om respectat

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: „până acum o săptămână eram...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...