joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterSCANDAL LA PETROȘANI | A încasat 700.000 de lei de la teatru,...

SCANDAL LA PETROȘANI | A încasat 700.000 de lei de la teatru, acum revine ca evaluator

Un director de teatru din București, om de peste 700.000 de lei – bani încasați de la Consiliul Județean Hunedoara prin Teatrul Dramatic ”Ion D. Sîrbu” Petroșani – se întoarce în anul 2020 în județ.

Ascuns într- o comisie de evaluare, directorul Teatrului Excelsior este „nominalizat” pentru „cântărirea calităților profesionale” ale actualei conduceri asigurate de Cosmin Rădescu, directorul care a îndrăznit să acționeze în instanță vechea conducere pentru grave fapte de natură economică. Fapte evidențiate de un audit al ordonatorului de credite (CJ Hunedoara) și care îl indică pe Adrian Găzdaru printre cei care au contribuit la  „făptele controversate”.

În fapt, aceasta este adevărata dimensiune – realitate – a presiunilor făcute pe echipa de la Teatrul Dramatic ”Ion D. Sîrbu”. Ascunderea vechilor fapte și crearea unei premise pentru altele noi. Presiuni care culminează cu încercările repetate de schimbare a directorului Cosmin Rădescu prin acțiuni menite să decredibilizeze și să devalorizeze activitatea acestuia. 

Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE