joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterSCANDALOS | CSM Galați au folosit într-un meci 11 jucători cu COVID-19

SCANDALOS | CSM Galați au folosit într-un meci 11 jucători cu COVID-19

La partida de campionat dintre CSM Galați și Steaua București (scor 15-2), disputată miercuri seară, nu mai puțin de 11 hocheiști ai gălățenilor, plus antrenorul Vadim Şakraiciuk, au participat la joc deși erau testați pozitiv cu coronavirus.

Explicațiile celor de la CSM Galați pentru această întâmplare ar fi că au întârziat să apară testele de la clinica la care acestea au fost efectuate marți dimineață. Halucinant este cum oficialii partidei au decis ca jocul să se dispute, în ciuda faptului că nu a fost prezentat jurnalul de vaccinări al fiecărui participant la competiție, ceea ce este contrar protocoalelor în vigoare.

Mai mult, există suspiciuni că rezultatele testărilor ar fi ajuns, totuși, la oficialii de la clubul gălățean cu câteva minute înainte de startul partidei!

Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE