Scandalul certificatelor de vaccinare anti-COVID a activat-o pe Grapini. Cere explicaţii Bruxelles-ului

Europarlamentarul Maria Grapini, reprezentantă a partidului PPUSL controlat de Dan Voiculescu, a adresat Comisiei Europene mai multe întrebări cu solicitare de răspuns scris pe tema certificatelor de vaccinare anti-COVID.

Potrivit deputatului european, Asociaţia Internaţională a Transportatorilor Aerieni (IATA) a anunţat lansarea unui permis de călătorie la finalul lunii martie, punând în funcţiune un sistem digital pentru rezultatele testelor şi certificatele de vaccinare pentru călătoriile aeriene.

“Instituirea acestor paşapoarte de vaccinare se loveşte de reticenţa mai multor state membre ale Uniunii Europene, care avertizează că apar discriminări privind libertăţile fundamentale ale cetăţenilor nevaccinaţi în contextul introducerii acestui dispozitiv. Dacă anumite persoane nu au acces la aceste teste sau vaccinuri contra Covid-19, sau nu pot să le plătească, nu-şi vor putea dovedi statutul sanitar şi, astfel, libertăţile lor vor fi restrânse”, a declarat Maria Grapini.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.