miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterScandalul datelor publicate de Ministerul Sănătății: au ajuns în online adrese ale...

Scandalul datelor publicate de Ministerul Sănătății: au ajuns în online adrese ale instituțiilor din apărare și servicii

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, marți seara, la TVR 1, că, în urma publicării listei tuturor centrelor de vaccinare de către Ministerul Sănătății, au ajuns în online locații ale instituțiilor din sistemul de apărare, de ordine publică și ale serviciilor.

„Nu este normal ca ele să fie publicate cu adrese legat de sistemul de apărare, sistemul de ordine publică, înțeleg că era vorba și de servicii. În ce condiţii… Vezi adresa, strada x, numărul y şi constaţi că acolo s-au vaccinat 7, 8, 10 cetăţeni din structurile respective. Păi, în momentul respectiv, poţi să te aştepţi ca oricine, nu ştiu, poate că nu ne sunt toţi prieteni pe pământul acesta, dar pot veni în orice moment să fotografieze, să filmeze… Nu mi se pare normal să dăm publicităţii”, a spus Lucian Bode.

Totodată, ministrul de Interne a recunoscut că angajații din MAI s-au vaccinat fără a se programa în platformă.

S-a respectat legea. Nu pe platforma oficială”, a spus Bode.

Lucian Bode a precizat că, din cei 50.000 de angajați din MAI care și-au exprimat opțiunea pentru vaccinare, până acum s-au vaccinat circa 26-27 de mii.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE