luni, 24 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateScandări xenofobe la mitingul anti-COVID 19 de la Pitești

Scandări xenofobe la mitingul anti-COVID 19 de la Pitești

Mitingul împotriva măsurilor anti COVID-19 de la Pitești de luni seara a degenerat și a fost deturnat de membrii galeriilor de fotbal care au scandat lozinci xenofobe și fasciste împotriva maghiarilor și a medicului Raed Arafat. Dacă, iniţial, participarea a fost destul de redusă (în jur de 100 de persoane), în jurul orei 21.00 se strânseseră aproximativ 500 de persoane în centrul Piteştiului, lângă Prefectură. Poate chiar mai multe.

Însă, din păcate, sensul acestui protest a început să fie deturnat şi chiar să degenereze, cu trecerea timpului. De la scandări de genul „Vrem pe stadioane”, „Jos Guvernul!” sau „Libertate, libertate”, s-a ajuns la „Arafat, nu uita, asta nu e ţara ta!”. În mod inexplicabil, mulţimea i-a găsit ţapi ispăşitori şi pe conaţionalii noştri de origine maghiară. Altminteri, afectaţi şi ei de pandemia de coronavirus, la fel ca noi toţi.

Citește articolul integral pe argesulonline.ro

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE