luni, 2 august 2021
AcasăNewsletterScene ca-n filme! 6 indivizi din Cluj au introdus droguri în două...

Scene ca-n filme! 6 indivizi din Cluj au introdus droguri în două Penitenciare. Deținuții au vândut „marfa” în interior

6 indivizi din județul Cluj au introdus droguri în două penitenciare. Ulterior, deținuții au comercializat marfa în interiorul penitenciarelor. Polițiștii clujeni au făcut percheziții la domiciile celor 6 indivizi – în Cluj-Napoca, Dej, Turda, Florești, Jucu și Bonțida.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat 14 percheziții domiciliare, într-un dosar penal de efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, șantaj, instigare la dare de mită, dare de mită și luare de mită.

Au fost puse în executare 6 mandate de aducere, iar 5 persoane au fost reținute.

La data de 25 martie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 14 percheziții, în județul Cluj, la locuințele unor persoane bănuite de procurarea, punerea în vânzare și deținerea substanțelor psihoactive.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE