duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăRețeaScene șocante în Cluj-Napoca! Un trecător, înjunghiat ziua de o persoană aflată...

Scene șocante în Cluj-Napoca! Un trecător, înjunghiat ziua de o persoană aflată sub influența drogurilor

Un clujean a fost atacat în cartierul Mănăștur de un tânăr drogat.

Un bărbat din Cluj-Napoca a fost înjunghiat, ușor, de un tânăr aflat sub influența drogurilor în zona stației Minerva din cartierul Mănăștur. Victima a povestit pentru presa locală întâmplarea nefericită petrecută în urmă cu câteva zile.

„Vineri, pe la 11.30 mă aflam pe strada Bucegi din Mănăştur, când m-am trezit abordat de un tânăr, scund de înălţime, în vârstă de circa 19 ani.

Avea privirile tulburate – probabil de la substanţele îngurgitate – şi vorbea încet, tărăgănat, ca un ecou. „Stai un pic, stai un pic” – îmi tot zicea şi-mi cerea nişte bani pe care, chipurile, i-aş datora unei cunoştinţe de-a sa, el fiind îndrituit de acesta să mi-i încaseze! Nu m-am oprit din mers, şi l-am depăşit – însă el nu s-a lăsat şi a pornit după mine, în fugă, în mână cu un cuţit mare de vânătoare, cu o lamă de peste 20 de centimetri”, a mărturisit victima.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE