miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterSCENE ȘOCANTE LA HUNEDOARA | Copil trântit cu putere de un părinte...

SCENE ȘOCANTE LA HUNEDOARA | Copil trântit cu putere de un părinte furios

Scene șocante într-un parc din municipiul Hunedoara, unde un copil a fost trântit cu putere la pământ de un părinte furios. Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la Spitalul Județean Deva, pentru îngrijiri medicale. Totul a fost filmat de un alt copil aflat în același loc.

Într-un comunicat de presă, Poliția Municipiului Hunedoara a transmis că astăzi, în jurul orei 15.50, a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112  despre faptul că un copil a fost trântit cu putere la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului. Copilul a suferit un șoc puternic și a rămas nemișcat.

Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35, în timp ce se aflau lângă un leagăn, doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor, l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ.

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE