Schimb de replici la confruntarea dintre Joe Biden și Donald Trump: „Ai simțul moral al unui depravat”, „Tu ești fraierul, tu ești ratatul”

Data:

Un schimb de replici aprins a avut loc în prima confruntare dintre președintele democrat în funcție al SUA Joe Biden și Donald Trump, candidatul republicanilor la alegerile prezidențiale din acest an: ”Ai simțul moral al unui depravat”, ”Tu ești fraierul, tu ești ratatul”, ”Să faci un test cognitiv, dar unul foarte ușor”, ”Este plătit de China”, ”Se comportă ca un palestinian”, au fost doar câteva dintre replicile acide dintre cei doi rivali politici. În vârstă de 78 de ani (Trump), respectiv 81 de ani (Biden), ambii candidați s-au atacat reciproc referitor la starea de sănătate mentală.

Citește și: „Ordonanța austerității” umflă cheltuiala administrației locale. Majorări de salarii pentru șefii de servicii ce urmau să rămână fără post | Ziarul de Iași – PRESShub

YouTube video

Spre exemplu, Donald Trump i-a spus lui Joe Biden, în dezbaterea de la Atlanta, să facă un ”test cognitiv”, transmite Agerpres. ”Provocarea” vine în contextul în care președintele american a înregistrat mai multe episoade de confuzie de-a lungul mandatului:

  • ”Am făcut două teste, teste cognitive. Le-am trecut cu brio (…) El (Biden) nu a făcut niciunul ei. Mi-ar plăcea să-l văd făcând unul, doar unul, unul foarte uşor”, a spus fostul preşedinte republican.

Pe de altă parte, Joe Biden l-a acuzat pe Trump, condamnat că ar fi încercat să plătească o actriță de filme pentru adulți pentru a ascunde un scandal sexual, că nu are nicio morală:

  • ”Ai simţul moral al unui depravat”, a spus Biden.

În ce privește politica externă, Donald Trump l-a acuzat pe Biden că se comportă ”ca un palestinian” în confruntarea dintre Israel și Hamas, dar că nici palestinienii nu-l plac pentru că e slab:

  • ”A devenit ca un palestinian, dar ei nu-l plac pentru că este un palestinian foarte rău. Un (palestinian) slab”, a afirmat Trump, transmite Agerpres.ro.

Confruntarea dintre Joe Biden și Donald Trump: fraierul, ratatul”

Joe Biden i-a mai spus lui Donald Trump că el este ”fraierul, ratatul”, referitor la comentarii atribuite fostului preşedinte republican despre soldaţii americani care au murit în luptă, pe care Donald Trump i-ar fi descris drept „nişte fraieri” şi „rataţi”. Omul de afaceri s-a apărat joi, afirmând că este vorba despre a fost un citat „inventat”.

Citește și: Sala Polivalentă din Iași n-are becuri pentru Liga 1, nu are tribune omologate și e plină de mucegai din infiltrații

Articolul integral, în info-sud-est.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ce s-ar întampla dacă Joe Biden ar parăsi cursa prezidențială? | Aktual24

Prestația slabă a lui Joe Biden la dezbaterea cu...

Ungaria: Peter Magyar, garanția unui viitor fără Orban?

Mulți maghiari au fost convinși că puterea lui Viktor...

Rusia, enervată de operațiunile dronelor strategice americane deasupra Mării Negre | Aktual24

Operațiunile dronelor strategice americane deasupra Mării Negre au provocat...