Școala de Vară la Domeniul Cantacuzino Floresti 

Data:

spot_img

Școala de Vară la Domeniul Cantacuzino Floresti. Pasionații de protejarea patrimoniului cultural, de arheologie, conservarea arborilor seculari, au oportunitatea de a participa la Școlile de Vară organizate de Fundația Cantacuzino Floresti împreună cu Domeniul Cantacuzino Floresti. 

În perioada 1-10 august, cei interesați pot participa la Școala de Vară la Domeniul Cantacuzino Floresti – Ateliere de arheologie peisageră și arboricultură.

Citește și: Ce a făcut Orbán în primele 10 zile de la preluarea președinției Consiliului UE

În perioada 25 august – 5 septembrie, iubitorii patrimoniului cultural pot participa la Școala de Vară la Domeniul Cantacuzino Floresti- Atelier Arhitectură, iluminat, mobilier parc.

Înscrierile se pot face AICI.

Ajunsă la cea de-a VI-a ediție consecutivă, Școala de Vară la Domeniul Cantacuzino Floresti organizează 3 ateliere tematice, prezentări și dezbateri dedicate protejării patrimoniului cultural.

Se continuă cercetările și intervențiile începute în parcul de preumblare al palatului „Micul Trianon”

În 2024 ne propunem să continuăm cercetările și intervențiile începute în anii 2019-2023 în parcul de preumblare al palatului „Micul Trianon”.

Citește și: George Clooney cere retragerea lui Biden din cursa pentru Casa Albă: „a salvat democrația în 2020, avem nevoie să o facă din nou în 2024”

Anul acesta avem mai mulți invitați speciali care vor fi prezenți alături de noi la ateliere:
1. Maria João de Sousa – arheolog specializat în cercetarea grădinilor istorice, director și coordonator „Cultural Landscape of Sintra” (monument UNESCO)
2. Timea Kleszken – peisagist specializat în managementul arborilor istorici, Institutul Internațional de Dendrologie
3. Specialist restaurare piatră (Turcia) – TBC, transmit organizatorii pe pagina oficială de Facebook.

Mai multe detalii despre Școala de Vară la Domeniul Cantacuzino Floresti- Ateliere de arheologie peisageră și arboricultură AICI.

Citește și: Ziua Rozelor. Aranjamente inedite de flori și o paradă specială, în locul unde se cultivă cei mai mulţi trandafiri din România | FOTO

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: Facebook / Școala de Vară la Domeniul Cantacuzino Floresti )

 

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related