miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterȘcoala profesională fantomă din Lugașu de Jos este verificată... de la distanță

Școala profesională fantomă din Lugașu de Jos este verificată… de la distanță

La mai bine de o lună de când Inspectoratul Şcolar a cerut anularea acreditării Şcolii Profesionale Ovidiu Drimba din Lugaşu de Jos, unde singurul profesor de specialitate este şoferul şcolii, iar elevii au fost înscrişi la cursuri fără voia lor de o angajată a Primăriei, şcoala a fost vizată de un control desfăşurat de inspectori ai Agenţiei Române pentru Asigurarea Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP), instituţia care i-a acordat acreditarea în ciuda deficienţelor.

Din pricina pandemiei, însă, verificarea s-a făcut de la distanţă, pe internet, inspectorii solicitând mai multe documente privind funcţionarea şcolii. Dezavantajul verificării online este că reprezentanţii ARACIP n-au putut vedea pe viu şi în ce clădire insalubră din Urvind funcţionează şcoala, deşi, conform actelor, aceasta ar trebui să ţină cursuri exclusiv în sediul situat în centrul de comună.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE