luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterȘcolile se redeschid pe 8 februarie! Care sunt cele trei scenarii de...

Școlile se redeschid pe 8 februarie! Care sunt cele trei scenarii de funcționare?

Școlile se redeschid pe 8 februarie și vor funcționa pe trei scenarii, bazate pe rata de incidență pe care o înregistrează fiecare localitate.

Școlile se redeschid pe 8 februarie, acest lucru a fost decis într-o ședință la Palatul Cotroceni, susțin niște surse politice Digi24.  Prin urmare, pe data de 8 februarie se vor redeschide școlile care vor funcționa pe mai multe scenarii, bazate pe datele epidemiologice din fiecare localitate.

„În unanimitate am decis următoarele lucruri: începând de luni, majoritatea copiilor merg fizic la şcoală, dar evident că trebuie să respectăm și situația din fiecare localitate. Fiecare școală va lua măsuri foarte stricte, fiindcă noi ne dorim ca școala să se desfășoare în siguranță, atât pentru copii, cât și pentru profesori”, a declarat președintele României Klaus Iohannis.

Scenariul verde– școlile din localitățile care au incidența sub 1 la mia de locuitori se vor redeschide fizic, iar copiii vor merge la cursuri față în față.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE