Scriitorul maghiar Gergely Homonnay, găsit mort într-un club din Roma / Era susținător al comunității LGBT și opozant al lui Viktor Orban / Recent a scris despre ministrul Familiei ca fiind „un oribil vierme nazist”

Data:

Scriitorul maghiar Gergely Homonnay, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit mort într-o baie turcească a unui club privat din Roma, oraș în care trăia de mai mult timp, anunță Corriere della Sera.

Procurorii italieni au deschis un dosar pentru moarte suspectă în acest caz după ce s-au găsit substanțe lichide și pulberi albe despre care se consideră că ar fi vorba de cocaină. Se caută acum persoanele de la care scriitorul ar fi putut achiziționa posibilele droguri.

Rezultatele analizelor substanțelor găsite, precum și raportul autopsiei ar putea fi anunțate în curând, anunță Corriere.

Apropiații săi nu înțeleg cum s-a putut produce un deces în cazul scriitorului, acesta nefiind cunoscut ca suferind de vreo boală, însă sunt îngrijorați pentru că Homonnay spunea că se teme pentru viața sa.

„I-a fost foarte frică că i se poate face rău”, dezvăluie o prietenă a activistului pentru drepturile LGBT, Rita Perintfalvi. Ea a scris o postare lungă pe rețelele de socializare despre moartea lui.

Articolul complet poate fi citit pe site-ul G4MEDIA.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ipocrizie în prag de alegeri! Discurs schimbat la 180 de grade al șefului PNL Brăila

Ipocrizie în prag de alegeri! Discurs schimbat la 180...

Sondajul RTV în care opțiunile de vot depășesc 100%. Ironii pe rețelele de socializare | Aktual24

Sondajul RTV, realizat de de Sociopol, institut patronat de...