Scrisoare pastorală cu ocazia sărbătorii împărăteşti a învierii din morţi a Domnului nostru Iisus Hristos « crisana.ro

† Sofronie

Din darul lui Dumnezeu Episcopul Oradiei, iubitului cler de mir și monahal, viețuitorilor așezămintelor mânăstirești și tuturor binecredincioșilor creștini din Eparhia noastră, ascultătorilor și cititorilor acestei Scrisori Pastorale, har, milă și pace de la Dumnezeul slavei și Tatăl Domnului nostru Iisus Hristos, iar de la noi părintești binecuvântări!

Hristos a înviat!

Preacuvioși și preacucernici părinți, preacuvioase maici, iubiți fii și…

Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Copil electrocutat, în stare gravă la spital, după ce s-a urcat pe un vagon de tren

Un copil în vârstă de 12 ani se află internat în stare gravă la spital, cu arsuri pe aproape jumătate din corp, după ce în cursul zilei de joi s-a urcat pe un tren și s-a electrocutat la liniile de înaltă tensiune.

Trilaterala România-Polonia-Turcia. Cavușoglu: ”Trebuie să ne asigurăm că regiunea Mării Negre este ţinută departe de tensiuni”

Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Turce, Mevlut Cavuşoglu, a declarat, vineri, că regiunea Mării Negre trebuie să fie "ţinută departe de tensiuni", scrie Agerpres. ”Ieri,...

Operații chirurgicale amânate la Spitalul Clinic de Urgență din Galați. Instalația de oxigen medical a cedat

Instalația de oxigen medical de care dispune Spitalul Clinic de Urgență Galați nu mai reușește să facă față cerințelor actuale ale unității sanitare. Numărul...