joi, iunie 24, 2021
AcasăRețeaSCRISOAREA CITITORULUI | Manevre neagreate – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

SCRISOAREA CITITORULUI | Manevre neagreate – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Era cu ceva vreme în urmă. Mai bine de 40 de ani. Doamna B., ca alte câteva surate ale sale, toate vecine și proprietărese de imobile așezate în șirag pe strada D, suferea de o curiozitate bolnăvicioasă. Dacă ar fi fost numai atât, dar nu, nu.

O plăcere drăcească o făcea să se destăinuiască, să înștiințeze, să șoptească discret, să transmită văzutele și auzitele, cu ochii măriți de interes, de mister, de plăcere. Într-o zi, îi zise unei vecine:

–…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE