luni, iunie 21, 2021
AcasăRețeaSCRISOAREA CITITORULUI | Vorbe serioase – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

SCRISOAREA CITITORULUI | Vorbe serioase – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Vorbim mereu despre acte de caritate venite în ajutorul celor aflați la nevoie. Acum, în aceste dramatice zile, constatăm însă că dorința unora de câștig nu ține seamă de nimic.

În numai câteva zile, banalele măști destinate a proteja împotriva virusului ucigaș numit coronavirus s-au scumpit de cinci-șase ori și chiar mai mult. Știindu-se că, în această situație, „marfa” este mai căutată, profitorii au hotărât să dea atacul. Acum, neneacă! Nu cumva…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE