luni, 2 august 2021
AcasăRețeaSe ascut cuțitele și la Timișoara! PSD acuză PNL de numiri politice...

Se ascut cuțitele și la Timișoara! PSD acuză PNL de numiri politice în fruntea Spitalului „Victor Babeș”! „Sarabanda liberală este fără oprire” « expressdebanat.ro

Noua schimbare de la conducerea Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara naște vâlvă în sfera poltică. Reprezentanții PSD Timiș au lansat un comentariu dur după ce Voichița Lăzureanu a fost înlocuită cu medicul Cristian Oancea (PNL).

Se încinge atmosfera și în Timișoara după schimbarea managerului de la Spitalul „Victor Babeș”. Membrii PSD Timiș spun…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE