luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterSe deschide domeniul schiabil Transalpina

Se deschide domeniul schiabil Transalpina

Sfârșitul săptămânii viitoare ar putea aduce iubitorilor sporturilor de iarnă o veste excelentă. Domeniul schiabil Transalpina-Voineasa, unul dintre cele mai spectaculoase din țară, se va deschide, cu condiția ca toate pregătirile pentru amenajarea pârtiilor să fie finalizate. Informația a fost publicată chiar pe pagina oficială de socializare a Domeniului schiabil Transalpina – Voineasa.

Deși iarna și-a intrat demult în drepturi, domeniu schiabil Transalpina nu a putut fi deschis, aici existând un conflict de natură juridică. Mai exact, domeniul schiabil a fost sub sechestru care s-a ridicat abia în 7 ianuarie.

În 13 ianuarie a fost semnat și contractul de atribuire prin delegarea serviciului de administrare a domeniului public schiabil Voineasa, încheiat între Primăria Voineasa și liderul de asociere SC Fagia SRL. Contractul are o valabilitate de patru ani.

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE