duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterSe închid și restaurantele din Galați

Se închid și restaurantele din Galați

După mai multe zile în care numărul de infectări din Galați a fost unul ridicat, raportarea de marți a fost ca o gură de oxigen. Și asta pentru că doar 17 dintre testele efectuate au ieșit pozitive.

Astfel, numărul total al gălățenilor infectați cu coronavirus a ajuns la 4.480. Din fericire, niciun pacient infectat nu a mai pierdut lupta cu boala, astfel că numărul deceselor a rămas 181. Totodată, 30 de persoane au primit al doilea rezultat negativ în urma testărilor și au fost declarate vindecate.

Așadar, cu 181 de decese și 3.702 persoane vindecate, județul Galați mai are 597 de cazuri active, ceea ce înseamnă în continuare o presiune foarte mare pe spitale, mai ales că nouă dintre aceste persoane sunt în stare gravă și se află internate la Terapie Intensivă. Datele oficiale arată că cele 17 teste pozitive fac parte dintr-un total de 397 de teste efectuate în ultimele 24 de ore. În total, de la începutul pandemiei și până acum, la nivelul județului nostru au fost efectuate 39.792 de teste. Totodată, în ultimele 24 de ore a crescut, cu 34, numărul persoanelor izolate și cu 43 numărul celor care trebuie să stea în carantină. Astfel, în izolare sunt 107 gălățeni, iar în carantină se află 261 de persoane.

Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE