sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterSe redeschid restaurantele și cafenelele în Iași. Petrecerile rămân interzise

Se redeschid restaurantele și cafenelele în Iași. Petrecerile rămân interzise

Comitetul Local pentru Situații de Urgență (CLSU) a luat act astăzi de faptul că a expirat perioada de 14 zile în care în municipiul Iași au existat restricții impuse de faptul că rata de infectare Covid-19 a fost de peste 3 cazuri la o mie de locuitori. Astfel, din scenariul roșu, municipiul Iași a intrat oficial în scenariul galben.
 

Începând cu data de 30 decembrie, ora 24.00, se reiau o parte din activitățile economice și sociale de pe raza municipiului Iași: se reia activitatea în spațiile interioare din restaurante și cafenele în limita a 30% din capacitate în intervalul orar 06.00 – 23.00 și se pot redeschide cinematografele și instituțiile de cultură (tot la 30% din capacitate). În același timp, se pot redeschide activitățile din sălile de noroc.

„Aceste prevederi sunt urmărite în continuare de HG 1065/2020 prin care se interzice desfășurarea de activități, aniversări, sărbătoriri sau petreceri în spații închise sau deschise, publice sau private, acest lucru pentru a răspunde dacă se organizează sau nu Revelion.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE