luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterSe scumpesc parcările din centrul Clujului. Boc s-a supărat pe „băieții cu...

Se scumpesc parcările din centrul Clujului. Boc s-a supărat pe „băieții cu Merțane”

Prețurile la locurile de parcare din zona ultracentrală a orașului vor crește de anul acesta. Tarife mai mari și în cartiere.

Clujenii vor plăti mai mult pentru a-și lăsa mașinile în centrul orașului. Tarifele pentru parcare din zonele I și II vor fi majorate cu valori cuprinse între 25-50% din tarifele actuale. Acestea nu au mai fost majorate din 2017.

Primarul Emil Boc a declarat că prin creșterea tarifelor, administrația își propune să descurajeze staționarea mașinilor în parcările din centrul orașului pentru o perioadă mai lungă.

„Prețurile cresc cu rata inflației, nu sunt creșteri care să pună în pericol. E adevărat că pe zona ultracentrală – din dorința de a avea locuri libere de parcare, nu să vină cineva să își lase mașina toată ziua în centru, pentru banii de o țigară – atunci avem un tarif mai ridicat. Poți lăsa mașina o oră, două, dar dacă vrei să stai mai mult, se simte.

Țineți minte când veneau băieții la terasă, își lăsau merțanele și îi durea în cot? Nu se face așa, nicăieri în lume nu se face în zona centrală așa, să îți lași mașina cu orele”, a declarat edilul la un post local de radio.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE