Secretar de stat de la Ministerul Sănătății, la Spitalul Roman « inRoman.ro

Ministerul secretat de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, a vizitat Spitalul de Urgență Roman în cursul zilei de marți, 24 martie. Oficialul se îndrepta spre Suceava și a oprit la Roman la solicitarea deputatului Laurențiu Leoreanu. 

După cum  știți este o situație deosebită la Suceava, sunt în drum spre spitalele din Suceava și la rugămintea domnului deputat Laurențiu Leoreanu am oprit și la Spitalul Roman, mai ales că după listele noastre este dat ca unitate medicală de primire covid, dar având în vedere și evoluția de la Spitalul Piatra Neamț, vom decide ulterior unde vom trata pe cei cu patologie covid din județul Neamț.

partajează acest articol:
inRoman.rohttp://inroman.ro
inRoman.ro este un cotidian online independent din Roman, județul Neamț. Ținem la principiile jurnalismului corect și echidistant, cu respect pentru cititor și fără clickbait.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Oradea se apropie de “scenariul verde”. Datele pandemiei în Bihor, unde 62.000 de persoane au primit ambele doze de vaccin

Cele mai recente date locale privind pandemia de Covid-19 au fost trimise, vineri dimineaţa, de Instituţia Prefectului şi DSP Bihor, printr-un comunicat.

Iohannis: ”Vreau ca România să aibă educaţie de calitate, să aibă flexibilitate, să ofere oamenilor o şansă bună”

Este un fapt cunoscut că o bună educaţie îţi oferă mai multe şanse în viaţă. Este evident valabil pentru indivizi, dar trebuie să fim foarte conştienţi că e din ce în ce mai valabil pentru societăţile noastre.

Bogdan Aurescu (MAE): „Nu ne simțim amenințați de Rusia. Marea Neagră este parțial un lac NATO”

Nu ne simţim ameninţaţi. România este aliat NATO, face parte din Alianţă - cea mai de succes şi cea mai puternică alianţă militară din istorie - nu ne simţim ameninţaţi. Dar, în acelaşi timp, suntem îngrijoraţi când vedem o dislocare masivă de militari, o asemenea demonstraţie de forţă militară în regiune.
partajează acest articol: