Secretele ascensiunii în imobiliare: naşul face drumuri în comune, finul repară mașinile primăriilor

Data:

„Naşul” repară drumuri comunale, şcoli şi grădiniţe, face terenuri de sport, amenajează scene şi modernizează cămine culturale pentru comunele din jurul Paşcaniului. Toate, pe o firmă. “Finul” face deja afaceri de mai mulţi ani cu comunele respective printr-o altă firmă, prin care vinde piese auto şi servicii de reparaţie şi întreţinere a maşinilor. 

Fiica naşului furnizează comunelor, de pe o a treia firmă, plăcuţe pe care scrie că obiectivele au fost realizate (n.r. de către tata/naşul) cu fonduri de la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale. Aceeaşi comună cumpără beton, de la aceeaşi fiică, dar de pe o altă firmă, în care acţionar este şi finul – imobiliarul Cristinel Bolobiţă. Acest articol descrie caracatiţa firmelor lui Bolobiţă şi a naşului său de cununie, Viorel Gheorghiu.

Citește și: Sclavia modernă există, profiturile sunt uriașe, iar traficanții ne râd în nas

Imobiliarii din Paşcani schimbă şi faţa Iaşului

Este pe deplin justificat interesul ieşenilor faţă de cazurile, unele semnalate deja în mass media, în care păşcănenii Cristinel Bolobiţă, Cristin Zamoşteanu şi Cristinel Niculiţă, dar şi alţi imobiliari, sunt suspectaţi că nu au respectat întotdeauna prevederile legale atunci când au construit sau au dat în folosinţă diverse imobile.

Şi că ar fi fost ajutaţi de autorităţi să-şi îndeplinească obiectivele comerciale, în detrimentul legii. Pentru că toate ilegalităţile sau neconformităţile în domeniul imobiliar afectează un număr mare de persoane, în cazul în care acuzele sunt reale.

Fie pentru că ne limitează spaţiul în zona în care locuim, fie pentru că aglomerează anumite zone din oraş, creează locuinţe, dar uită de parcări, toarnă beton, dar nu se gândesc la spaţiul verde, construiesc blocuri care îngroapă în umbră zone de case.

Continuare în ZIARUL DE IAȘI.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum plătesc locuitorii unei comune pentru a fi dezinformați? | Gazeta de Stâlpeni

Cum plătesc locuitorii unei comune pentru a fi dezinformați?...

Totul pentru bucureșteni: Negoiță „aduce” pe bani publici Grecia la el în sector | Aktual24

Totul pentru bucureșteni: Negoiță „aduce" pe bani publici Grecia...

Ce super-armă nouă a folosit SUA pentru doborârea rachetelor iraniene? | Aktual24

Ce super-armă nouă a folosit SUA pentru doborârea rachetelor...

Cel mai reprezentativ consorțiu universitar din România se întâlnește la Iași | Ziarul de Iași

Cel mai reprezentativ consorțiu universitar din România se întâlnește...