Banca Mondială, interesată de proiectul Centrului de mari arși de la Timișoara

Data:

Mai mulți reprezentanți ai Ministerului Sănătății și ai Băncii Mondiale au realizat, joi, o vizită la Spitalul Clinic Județean “Pius Brânzeu” din Timișoara pentru a verifica stadiul proiectului ce vizează relocarea mai multor secții ale unității sanitare și construirea Centrului de mari arși.

Proiectul Ministerului Sănătății de la spitalul timișorean este finanțat printr-un împrumut de la Banca Mondială si are ca obiectiv principal realizarea unei clădiri noi în care să funcționeze integrat mai multe compartimente și secții medicale: UPU-SMURD; Centrul de Arși, compus din 17 paturi; secție ATI cu 27 paturi; bloc operator cu 25 de săli de operație.

Citește și: Marcel Ciolacu are un chioșc care l-a îmbogățit: 1,4 milioane de lei profit în 2015 și 130.000 de euro dividende în 2021

„În prezent, proiectul se află în etapa de desfășurare a licitației pentru execuția lucrărilor de construcție, după care urmează finalizarea evaluării ofertelor recepționate în cadrul licitației, semnarea contractului pentru execuția lucrărilor și demararea construcției propriu-zise”, precizează Ministerul Sănătății.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...