duminică, 22 mai 2022
AcasăNewsletterSecțiile ATI au nevoie de investiții de 1,5 miliarde lei de la...

Secțiile ATI au nevoie de investiții de 1,5 miliarde lei de la Ministerul Sănătății

1,5 miliarde lei ar trebui să aloce Ministerul Sănătății pentru investiții în secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă din întreaga țară pentru a nu pune în pericol viețile pacienților tratați în spitale, arată un raport. În caz contrar, oricând poate avea loc o nouă tragedie.

Newsweek România a dezvăluit în exclusivitate conținutul unui raport de control făcut în 302 secții de Anestezie și Terapie Intensivă, raport cerut de Guvernul României și Ministerul Sănătății în urma incendiului de la Spitalul Piatra Neamț în urma căruia 15 pacienți au decedat.

Conform acestui raport, cele 302 secții de Anestezie și Terapie Intensivă au nevoie, pe lângă medici de gardă, de modernizarea instalațiilor electrice pentru ca acestea să facă față unui număr mare de consumatori, de instalarea de prize rapide pentru oxigen, de grupuri de igienizare, de sisteme de intubație, de sisteme de tratare a aerului și de rezervoare de apă pentru incendii.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE