marți, 18 ianuarie 2022
AcasăNewsletterȘedință cu scandal la PSD: Mang a rămas președinte, cel puțin deocamdată

Ședință cu scandal la PSD: Mang a rămas președinte, cel puțin deocamdată

Liderii PSD s-au reunit în ședință luni, pentru a analiza rezultatele alegerilor locale, iar trei lideri importanți ai partidului au fost schimbați din funcții. Este vorba de Viorica Dăncilă, care nu mai conduce organizația de femei, Marian Oprișan de la PSD Vrancea și Niculae Bădălău de la Giurgiu.

Președintele PSD Bihor, Ioan Mang, despre care se spunea că este în pericol, n-a fost demis, dar asta nu înseamnă că a scăpat de o pedeapsă. Șeful social-democraților, Marcel Ciolacu, a spus că în zilele următoare vor continua schimbările în partid.

„Am decis anumite schimbări în structura partidului. De astăzi, președinte interimar OFSD este Doina Federovici, primul președinte de CJ din partea PSD. La organizația Giurgiu, domnul Bădălău s-a retras și a fost înlocuit cu domnul Mina.

La Vrancea, am preluat eu interimar șefia organizației. De la Liga aleșilor locali a fost schimbat domnul Făgădău, care nu a luat un nou mandat, cu domnul Cristian Gentea, noul primar al Piteștiului. În următoarele trei zile voi avea întâlniri cu toți președinții de organizații și vom face analize și este posibil să mai vină și alte schimbări la următoarea ședință”, a anunțat Marcel Ciolacu, la finalul ședinței din partid.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE