joi, 23 septembrie 2021
AcasăNewsletterŞedinţă de foc la PNL: Liberalii merg cu două variante de premier...

Şedinţă de foc la PNL: Liberalii merg cu două variante de premier la negocierile cu USR-PLUS şi UDMR

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunţ miercuri că PNL a decis, în urma discuţiilor, “flexibilizarea” mandatului de negociere cu USR-PLUS, UDMR şi minorităţile naţionale pentru formarea unei coaliţii guvernamentale. Mai exact, flexibilizarea modului în care se vor împărţi funcţiile cele mai importante în stat: cea de premier şi şefia celor două Camere ale Parlamentului.

Concret, Orban a anunţat că este dispus să fie el premier din nou… iar dacă nu premier, măcar şef al Camerei Deputaţilor.

“Cum mandatul iniţial prin care PNL a decis să desemneze ca premier pe Florin Cîţu şi preşedinte la Camera Deputaţilor pe subsemnatul a generat discuţii (în coaliţie), s-a luat decizia de a flexibiliza mandatul, ţinând cont de dorinţele partenerilor noştri care au solicitat conducerea Camerei Deputaţilor.

Ca atare, PNL a decis următorul mandat. În primul rând, mandatul de a continua negocierile pentru formarea unei coaliţii. Obiectivul nostru este acela de a transpune într-o guvernare eficientă toate obiectivele din planul de guvernare cu care PNL s-a prezentat în faţa românilor, să realizăm o creştere economică fără precedent şi un salt în calitatea vieţii.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE