Șefa DNA Oradea, Felicia Popovici, şi-a dat demisia din funcţie

Data:

Procurorul şef al DNA Oradea, Felicia Popovici, şi-a dat demisia din funcţie şi intenţionează să-şi continue activitatea în cadrul unităţii de parchet ca simplu procuror, solicitarea ei urmând să fie discutată săptămâna viitoare de Secţia de procurori din Consiliul Superior al Magistraturii.

Potrivit documentului publicat pe site-ul instituției, CSM va analiza nota „privind solicitarea doamnei procuror Popovici Irina Felicia de eliberare din funcţia de procuror şef al Serviciului Teritorial Oradea din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, prin demisie, şi continuarea activităţii la aceeaşi unitate de parchet”.

Contactată de BIHOREANUL, șefa DNA Oradea, care şi-ar fi încheiat mandatul în funcţia de conducere abia în noiembrie 2021, a confirmat informația. „Mi-am înaintat demisia din funcţia de procuror şef pentru că voi intra în concediu prenatal, din 25 ianuarie, iar ulterior în concediu de maternitate. În acest fel, se poate organiza concurs, nu vor interveni blocaje în activitatea unităţii”, a declarat Felicia Popovici.

Conform surselor ziarului, conducerea DNA Oradea va fi preluată, deocamdată cu delegaţie, de actualul şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Bogdan Chiş (foto dreapta).

Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: