Șefi din Poliţia ieşeană, anchetaţi de DNA

Data:

Cutremur în poliţia ieşeană. Şeful din instituţie care răspunde de zona de sud a judeţului Iaşi, alături de un şef de post, sunt anchetaţi de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Şeful secţiei, inspectorul principal de Poliţie Adrian Gorie, ar fi intervenit personal pentru ca unui patron de atelier auto din zonă, la care avea maşina în service, să nu îi fie luat permisul de conducere. Săptămâna viitoare, şeful Secţiei 5 Răducăneni, cât şi şeful de post din Costuleni, au fost chemaţi la DNA în calitate de suspecţi pentru trafic de influenţă, abuz în serviciu şi fals intelectual. Jurnaliştii Ziarul de Iaşi au aflat detalii incredibile din dosar.

Faptele s-au desfăşurat într-un mod uluitor. Patronul service-ului auto l-ar fi sunat direct pe şeful secţiei de Poliţie, ofiţerul Adrian Gorie, când a fost oprit în trafic, iar acesta a venit personal la faţa locului, chiar dacă în momentul respectiv el tăia porcul în gospodărie. „Ştii cine sunt eu!?”, ar fi urlat patronul de service la şeful de post din Costuleni şi jandarmul care l-a tras pe dreapta, după ce a depăşit pe linie continuă. Detaliile te lasă mut.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Ping-pong judiciar între România și Republica Moldova după o cerere de extrădare a unui criminal

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mihai Amarandei, fost consilier al ministrului Agriculturii Petre Daea, nu poate justifica 224.743 euro | Ziarul de Iași

Justiția ieșeană este chemată să decidă în privința confiscării...

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...