vineri, 20 mai 2022
AcasăRecomandateMihai Chirica vrea să schimbe o lege în favoarea sa. Răspuns dur...

Mihai Chirica vrea să schimbe o lege în favoarea sa. Răspuns dur față de acțiunea sa

Șeful Asociației Secretarilor Județelor, Cosmin Radu Vlaicu, a luat o poziție dură cu privire la propunerea lui Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, care a solicitat redactarea unui proiect de lege care să permită schimbarea și numirea secretarului general de către primar, potrivit monitoruldesalaj.ro.

Vlaicu a adresat o scrisoare Asociației Municipiilor din România, unde Chirica este vicepreședinte, în care arată că un „astfel de proiect de lege ar constitui o politizare brutală și nepermisă a uneia dintre cele mai consacrate și respectate funcții publice din sistemul administrativ românesc”.

Chirica a forțat această propunere legislativă pe fondul conflictulului cu secretarul Consiliului Local, Denisa Ionașcu, care este și martor în dosarul în cae DIICOT l-a pus pe primar sub acuzare.

Președintele Asociației Secetarilor Județelor, Cosmin Radu Vlaicu, cere printr-o scrioare adresată lui Emil Boc, președinte al Asociației Municipiilor din România, să ia de urgență măsuri împotriva propunerii înaintate de Mihai Chirica.

Articolul integral, în monitoruldesalaj.ro!

Monitorul de Sălajhttp://monitoruldesalaj.ro
Publicație online dedicată județului Sălaj editată de SC Monitorul de Salaj SRL din Zalău. Cel mai accesat site de știri, dezvăluiri și anchete din județul Sălaj.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE