luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterȘeful Autorității Electorale Permanente, urmărit penal pentru abuz în serviciu

Șeful Autorității Electorale Permanente, urmărit penal pentru abuz în serviciu

Șeful Autorității Electorale Permanente (AEP), Constantin Mitulețu-Buică, a fost chemat joi la Parchetul Judecătoriei Sectorului 3, pentru a i se aduce la cunoștință că este urmărit penal pentru abuz în serviciu.

Acesta a declarat că a fost chemat în calitate de suspect și că dosarul a fost deschis în urma plângerilor făcute de doi foști angajați pe care el i-ar fi sancționat cu avertisment, în 2019.

„Am fost chemat la Parchet în calitate de suspect, în urma unor plângeri penale formulate pe numele meu după ce am dat două sancțiuni disciplinare. Nu am făcut declarații la Parchet pentru că suntem la momentul studierii dosarului și trebuie să vedem care sunt pașii de urmat”, a declarat Mitulețu Buică, potrivit HotNews.

Buică susține că este vorba despre doi angajați pe care el i-ar fi sancționat disciplinar doar cu avertisment și care apoi au demisionat, iar ulterior au depus plângeri penale împotriva lui.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE