joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterȘeful campaniei naţionale de vaccinare anti-covid, medicul militar argeşean Valeriu Gheorghiţă, avansat...

Șeful campaniei naţionale de vaccinare anti-covid, medicul militar argeşean Valeriu Gheorghiţă, avansat la excepţional

Preşedintele desemnat al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva coronavirusului (Covid-19), medicul militar Valeriu Gheorghiţă, a fost avansat, zilele trecute, la gradul de colonel.

Avansarea a fost făcută înainte de expirarea stagiului normal în gradul anterior, de şapte ani, la „excepţional”, cum se spune în limbaj cazon.

Din informaţiile pe care le deţinem – neoficiale – reiese că Valeriu Gheorghiţă este la a doua avansare în grad la excepţional.

La mijlocul lunii noiembrie, preşedintele Klaus Iohannis a surprins numindu-l în funcţia menţionată pe locotenent-colonelul dr. Valeriu Gheorghiţă, un medic militar în vârstă de numai 38 de ani.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE