Șeful DNA Oradea va fi magistrat de legătură în Italia | Bihoreanul

Data:

spot_img

Șeful DNA Oradea, procurorul Bogdan Chiş, magistratul care a coordonat în ultimii patru ani Serviciul Teritorial Oradea al DNA, va părăsi această funcție, după ce a fost selectat de Ministerul Justiției să ocupe funcția de magistrat de legătură în Italia.

„Miercuri, 17 iulie 2024, Ministerului Justiţiei a informat că Bogdan Sergiu Chiș, procuror şef serviciu, Direcţia Naţională Anticorupție, Serviciul Teritorial Oradea, a fost selectat să ocupe funcția de magistrat de legătură în Republica Italiană”, se arată într-o scurtă informare a Ministerului Justiției.

Citește și: Magistrații, vameșii și politicienii, cei mai mari iubitori de diamante

În vârstă de 46 ani şi având gradul profesional de procuror Parchet Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Chiş a activat de-a lungul carierei ca procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleul Silvaniei, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, apoi ca procuror în cadrul Serviciului Teritorial Timişoara al DNA, iar din 2021 conduce Serviciul Teritorial Oradea al DNA, mandatul lui la conducerea unităţii orădene urmând să expire în luna septembrie a acestui an.

Numirea lui Chiş ca magistrat de legătură s-a făcut în urma unei selecţii desfăşurate în perioada 26 iunie – 17 iulie, procedură care a constat într-un concurs de dosare, care să ateste o experiență practică în domeniul cooperării judiciare internaționale și a unui interviu care s-a desfăşurat în data de 15 iunie.

Continuarea, în Ebihoreanul.ro

Citește și: Cum a beneficiat excepționalul Truică de condiții excepționale în detenție

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related