Șeful DRDP Iași, dat în judecată pentru postările pe Facebook | Ziarul de Iași

Data:

spot_img

Șeful DRDP Iași, Ovidiu Laicu (foto), a fost dat în judecată pentru postările făcute pe Facebook de care s-a simțit vizat liderul de sindicat din cadrul Direcției.

Adrian Brînzilă, liderul de sindicat din cadrul Direcției Regionale Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, s-a simțit lezat față de postările pe rețelele sociale ale directorului instituției.

Șeful de sindicat din cadrul Direcției Regionale Drumuri și Poduri luptă în instanță cu șeful instituției. Motivul conflictului dintre cei doi nu este reprezentat însă de salariile angajaților, de programul de lucru al acestora sau de echipamentele de protecție ale drumarilor, ci postările făcute pe Facebook de șeful DRDP și de care sindicalistul s-a simțit vizat.

Citește și: Expoziţia „Luminile lui Caravaggio”

Adrian Brînzilă, liderul sindicatului „Elie Radu” a reclamat instanței faptul că ar fi fost victima unei campanii violente și premedite susținute de directorul DRDP, Ovidiu Laicu printr-o serie de postări defăimătoare de pe Facebook. Laicu l-ar fi acuzat de „șmenuri”, trafic de influență și punerea în pericol a circulației pe drumurile publice. Laicu ar fi prezentat pe rețeaua de socializare și materiale de presă, paragrafe trunchiate citate tendențios pentru a-i aduce prejudicii morale liderului de sindicat. Pentru formulări precum „hoț”, „analfabet”, „foamfă” sau „grup infracțional periculos”, Brînzilă a cerut obligarea lui Laicu la plata unei sume de 100.000 lei cu titlu de daune morale, ca și la publicarea hotărârii judecătorești pe Facebook și într-un ziar local.

Continuarea, în Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Prezidențiabili americani verificați în direct

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Investiție de 26,5 milioane euro la Oradea într-un pasaj subteran | Bihoreanul

Investiție de 26,5 milioane euro la Oradea. Lucrările de...

Șoseaua de centură a municipiului Botoșani, o nouă amânare | Monitorul de Botoșani

O nouă amânare în proiectul de construire a șoselei...