Șeful DSVSA Iași, cumetrie cu cei pe care ar trebui să-i controleze | Reporter de Iași

Data:

spot_img

Șeful DSVSA Iași, cumetrie cu cei pe care ar trebui să-i controleze. O înregistrare video de 46 de minute, ajunsă în posesia REPORTER DE IAȘI, îl înfățișează pe Gabriel Ciobanu, șeful Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Iași, la un eveniment privat: botezul fiului său, Andrei Ștefan.

Relevanța publică: la sindrofie au participat mai mulți potenți oameni de afaceri din industria cărnii și din HoReCa, domenii din raza de control a lui Ciobanu.

Mai mult, doi milionari, Dumitru Pleșca (Romcarn Prod) și Florin Spînu (Lee’s) apar în primele minute ale filmării în biserică, la ritualul din jurul cristelniței, cu lumânări de nași în mâini.

Citește și: Știință, nu pseudoștiință. Sofia, la 102 ani, ia lecții de astronomie de la o profesoară din Elveția. Vrea să afle de unde vine încălzirea globală și dacă stelele dispar

„N-a fost niciunul naș dintre ăștia”

Ciobanu a negat evidența: „N-a fost niciunul naș dintre ăștia. Sora mea și cumnata mea au fost nașe”. Tripleta Pleșca – Spînu – Ciobanu a fost împreună în toate clipele cheie ale ceremoniei: la biserică, la primirea invitaților în salon și pe ringul de dans, la un moment ce le pare dedicat (minutul 37 al filmului).

La slujba de la biserică, alături de doar câțiva membri ai familiei Ciobanu, au participat și Dumitru Pleșca (Romcarn Prod) și Florin Spînu (Lee’s).

Citește și: Un ciclist român traversează Europa pe bicicletă pentru a susține educația STEAM din România. El va parcurge 2462 de km, traversând 10 țări în 17 zile

Moment cu semnificație: la înconjurarea mesei şi a cristelniţei, expresie a jubilării şi a bucuriei Bisericii pentru intrarea în sânul ei a unui nou credincios, au fost și Spînu și Pleșca cu partenerele lor. La această procesiune participă, potrivit tainei botezului, preotul, pruncul și nașii săi.

„Astea sunt chestii intime ale mele. Filmarea are peste 10 ani”, a spus Ciobanu. Confruntat cu imaginile din biserică, Ciobanu a ținut-o tot pe-a lui: „Asta nu înseamnă că sunt nași”.

Continuarea în Reporter de Iași

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: reporteris.ro)

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Prefectul județului Galați cere avizul pentru declararea stării de alertă

Prefectul județului Galați, Andreea-Anamaria Naggar, a solicitat ministrului Afacerilor...

Subsolul Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din municipiul Botoşani, inundat în urma ploilor torențiale

Subsolul Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din municipiul Botoşani...

Situația rămâne critică în județul Galați. Intervenții în zeci de localități | Viața Liberă

Situația rămâne critică în județul Galați. Autoritățile intervin în...