Șeful Gărzii Naționale de Mediu a demisionat – el a recunoscut că nu are nicio legătură cu mediul și că a fost numit politic

Data:

Comisarul-șef gălățean al Gărzii Naționale de Mediu (GNM), Aurelian Păduraru, și-a înaintat demisia din funcție, invocând motive personale.

Practic, acest act unilateral ar urma să își facă efect cu începere de la sfârșitul săptămânii viitoare, mai exact de vineri, 26 mai. În acest fel, mandatul său la conducerea GNM a acoperit aproape un an de zile. Numit în funcție cu sprijinul PNL Galați, Aurelian Păduraru spune că se va dedica activității politice, mai ales că, la ultimele alegeri locale, a candidat, din partea liberalilor, pentru funcția de primar al comunei Foltești.

Citește și Și cadrele medicale se pregătesc de grevă generală

Contactat telefonic de Viața Liberă, Aurelian Păduraru a declarat că ”orice început are și un sfârșit” și a dezmințitit eventuale neînțelegeri la nivelul filialei gălățene a PNL pe acest subiect. Păduraru a intrat în atenția opinie publice în urmă cu trei luni, când USR a publicat un video cu Aurelian Păduraru, care recunoaște că n-a mai avut nicio legătură cu vreo organizație/structură de mediu, dar că îndeplinește „toate celelalte condiții” pentru a fi numit în funcție pe linie politică.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ipocrizie în prag de alegeri! Discurs schimbat la 180 de grade al șefului PNL Brăila

Ipocrizie în prag de alegeri! Discurs schimbat la 180...

Sondajul RTV în care opțiunile de vot depășesc 100%. Ironii pe rețelele de socializare | Aktual24

Sondajul RTV, realizat de de Sociopol, institut patronat de...