luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterȘeful piețelor din Timișoara, după ce primarul i-a cerut demisia: „Prostul de...

Șeful piețelor din Timișoara, după ce primarul i-a cerut demisia: „Prostul de Fritz îmi cere demisia”

Directorul Piețe SA Timișoara, Ionuț Nasleu, a reacționat cu injurii la adresa primarului Dominic Fritz, care a cerut demiterea acestuia în urma unui incendiu dintr-o piață timișoreană.

Aflat în vacanță în Florida, Nasleu i-a transmis lui Fritz că este un „prost”.

„Prostul de Fritz, imi cere demisia, dar sa explice ca e depasit, sa susțină P.S. Mă întreb, când a fost sincer dl primar – când m-a lăudat că am găsit soluții pentru piețari în perioada când aceste spații erau închise, sau acum, când îmi cere, din nou, demisia. Să profiți de acest nefericit accident pentru a cere demisii și demiteri ca să îți ascunzi neputința, asta da tehnică de influencer mediatic!”, a scris Nasleu pe Facebook.

Reacția directorului de la Piețe SA vine după ce primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a cerut demiterea acestuia în urma unui incendiu a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, la hala de flori a unei pieţe din apropierea centrului oraşului. Pompierii au stabilit că focul a pornit de la un scurtcircuit.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE