sâmbătă, 27 noiembrie 2021
AcasăNewsletterŞeful Poliţiei din Centrul Vechi reacţionează în scandalul Radu Gavriş: Cine a...

Şeful Poliţiei din Centrul Vechi reacţionează în scandalul Radu Gavriş: Cine a ordonat filajul şi de ce?

Cristian Ghica, comandantul Secţiei de Poliţie din Centrul Vechi, a reacţionat duminică după scandalul legat de surprinderea comisarului-şef Radu Gavriş împreună cu patru procurori, la o presupusă petrecere în Centrul Vechi.

Ghica nu contestă că, în contextul pandemiei, a fost o greşeală faptul că cei cinci „beau o bere” într-un spaţiu închis, dar se întreabă „care a fost temeiul legal al filajului” şi la comanda cui a fost realizat.

„Radiografia unei mârşăvii…contravenţionale (ca să parafrazez un actual politician care a ‘uitat’ odată cu noua calitate ce înseamnă ca cineva, nişte gunoaie, să îşi bată joc de muncă de o viaţă a unui om). Ceea ce vedeţi de două zile se rezumă la Gavriş, o bere, Hanul lui Manuc şi patru procurori.

În treacăt fie spus, cei cinci sunt prieteni, oameni care au multe nopţi nedormite pentru a-i prinde pe cei care ucid, adică pe cei mai răi dintre noi. Dar au băut o bere, tot ce au făcut bun nu mai contează.

Să fie clar de la început: este o greşeală faptul că se aflau într-un spaţiu închis în condiţiile actuale. Nu le ia nimeni apărarea, dacă au greşit trebuie să plătească pentru nerespectarea unor prevederi legale.

Dar, care a fost temeiul legal al filajului? DIPI, DOS, ‘filajul’ lui Şchiopu de la SIC DGPMB (SIC care nici în prezent nu se ocupă de cele aproape 500 de înşelăciuni cu acelaşi mod de operare din Bucureşti), au ieşit la plimbare în mod spontan în acelaşi loc? Sau au fost trimişi? De către cine? De ce?”, se întreabă, într-o postare pe Facebook, şeful Secţiei de Poliţie din Centrul vechi.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE