sâmbătă, 27 noiembrie 2021
AcasăNewsletterȘeful PSD anunță că se strâng semnături pentru moțiunea de cenzură care...

Șeful PSD anunță că se strâng semnături pentru moțiunea de cenzură care să dărâme Guvernul Cîțu

Într-un interviu acordat PrimaTV, președintele PSD Marcel Ciolacu și-a anunțat duminică intenția de a dărâma Gvernul condus de liberalul Florin Cîțu.

„În acest moment, Legislativul nu mai reprezintă voinţa poporului”, a comentat Ciolacu, subliniind că o moțiune de cenzură împotriva Guvernului va fi depusă în actuala sesiune parlamentară.

Liderul social-democraților a precizat că în acest moment se caută semnăturile parlamentarilor care au interes să le sprijine acțiunea.

„Vom încerca să strângem cât mai multe semnături. Ar fi o premieră în politica românească, după şase luni de la alegeri, să pice un guvern. De obicei pică la sfârşitul mandatului, dar începe să se creeze o masă critică. De la fiecare moţiune simplă depusă pe fiecare ministru, se strâng mai multe voturi, când vine votul final”, a afirmat liderul social-democrat, la Prima TV.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE