miercuri, 19 ianuarie 2022
AcasăNewsletterŞeful statului a vorbit cu Maia Sandu şi merge într-o vizită oficială...

Şeful statului a vorbit cu Maia Sandu şi merge într-o vizită oficială la Chişinău

Şeful statului, Klaus Iohannis, a transmis preşedintelui ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, în cadrul unei discuţii telefonice, luni dimineaţă, felicitări din partea României şi a sa personal pentru victoria covârşitoare obţinută în turul al doilea al alegerilor, reiese dintr-un comunicat remis de Administraţia Prezidenţială.

Klaus Iohannis şi Maia Sandu au convenit în cadrul discuţiei că obiectivul principal în relaţia bilaterală îl reprezintă extinderea şi aprofundarea Parteneriatului Strategic pentru integrarea europeană a Republicii Moldova dintre cele două state, în beneficiul direct al tuturor cetăţenilor R. Moldova. În acest scop, un prim pas îl va reprezenta vizita oficială pe care Iohannis o va efectua în Republica Moldova în perioada următoare, la invitaţia Maiei Sandu, după preluarea mandatului prezidenţial.

În cadrul discuţiei, preşedintele României a arătat că rezultatul obţinut de Maia Sandu reprezintă o victorie a democraţiei, marcând un pas decisiv în direcţia parcursului european ireversibil al Republicii Moldova, pe care România l-a susţinut permanent şi îl va susţine şi în continuare, fără rezerve.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE