Semimaratonul Eroilor Invictus la Bistrița | Săptămâna Online

Data:

spot_img

Semimaratonul Eroilor Invictus la Bistrița. Evenimentul se află la cea de-a doua ediție și va avea loc sâmbătă, 15 iunie 2024, de la ora 09:30, în Piața Centrală din oraș.

Evenimentul este dedicat Zilei Eroilor și aduce un omagiu tuturor celor care au căzut la datorie pentru țară. În egală măsură, promovează activitățile sportive de masă, beneficiul acestora asupra sănătății fizice și psihice, dar și spiritul Invictus.

Citește și: Ana Blandiana, distinsă cu Premiul Prinţesa de Asturia pentru Literatură: Consider că e o mare victorie pentru poezie și pentru România

Participarea la eveniment este FĂRĂ TAXĂ și sunt așteptați la start peste 1000 de alergători. 

Va participa directorul adjunct al Statului Major al Apărării

Printre aceștia se numără militari români și străini dislocați în România, dar și militari răniți din Belgia, Danemarca, Franța, Italia, Polonia, Marea Britanie, Ucraina și România.

Evenimentul se va bucura de prezența Alteței Sale Regale Principesa Sofia care va da startul primei probe a competiției.

La activitate vor mai participa comandor Iosif Bencze, directorul adjunct al Statului Major al Apărării, general de brigadă Daniel Pop, locțiitorul șefului Statului Major al Forțelor Terestre și general de brigadă Traian Scurt, locțiitorul șefului Direcției Operații din cadrul Statului Major al Apărării.

Citește și: Premiile Europene pentru Patrimoniu, acordate restaurării Bisericii Evanghelice Săsești din Alma Vii și Bisericii Sfântul Mihail din Cluj-Napoca (FOTO | VIDEO)

În perioada 2020 – începutul anului 2023, acesta a ocupat funcția de comandant al Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”.

Activitatea este organizată de militarul rănit plt.adj. (rtr) Florin Boc și Invictus România, alături de Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, Consiliul Județean Bistrița Năsăud, Primăria Bistrița, Instituția Prefectului Bistrița Năsăud, Clubul Sportiv „Gloria 2018 Bistrița Năsăud”, Liceul cu program sportiv Bistrița, Liceul teoretic Sanitar Bistrița, Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, cu sprijinul partenerilor și sponsorilor evenimentului.

Continuarea în Săptămâna Online

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: https://saptamana.online/)

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related